ds. R. Kamermans

1 maart 2020
10:00 tot 11:00

Wanneer u eens bij ons wilt komen kijken bent u van harte welkom in één van onze diensten, elke zondag om 10:00 uur.

1 maart 2020
10:00 tot 11:00
Locatie
Bethelkerk
Tulpstraat 2
Goes
Website

Wanneer u eens bij ons wilt komen kijken bent u van harte welkom in één van onze diensten, elke zondag om 10:00 uur.

Kinderen zijn uiteraard bij ons ook van harte welkom. Tijdens de morgendienst is er crèche voor de allerkleinsten en zondagschool voor de jeugd van 4-12 jaar. De zondagschool is in meerdere klassen verdeeld.

Wij zingen uit de liederenbundel van Joh. de Heer, het Liedboek voor de Kerken, het Nieuwe Liedboek en de bundel Opwekkingsliederen. Deze liederen worden tijdens de morgendiensten via een beamer geprojecteerd. De liederenboeken zijn nog wel aanwezig bij de ingang.

Tijdens de dienst zijn er twee collecten. Bij de uitgang wordt er tevens nog gecollecteerd voor ons bouwfonds. Behalve van collectezakken maken wij ook gebruik van collectebonnen en de smartphone-app GIVT.

Gemiddeld éénmaal per maand vieren wij het Heilig Avondmaal. Ook gasten nodigen wij nadrukkelijk uit om het Avondmaal met ons mee te vieren. Als u Jezus Christus van harte liefheeft en Hem wil volgen in uw leven bent u van harte welkom om Avondmaal met ons te vieren. Tijdens het avondmaal wordt geen wijn geschonken maar druivensap.

In de kerkzaal is een ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Voor minder validen is de kerkzaal rolstoelvriendelijk toegankelijk, tevens is een invalidetoilet aanwezig.

Na elke morgendienst, uitgezonderd diensten waarin het Heilig Avondmaal wordt gevierd, is gelegenheid gezamenlijk een kopje koffie of frisdrank te drinken in de foyer; een moment om in ongedwongen sfeer elkaar te ontmoeten en even bij te praten. Vanzelfsprekend zijn gasten van harte welkom bij het koffiedrinken.

INTERNET
U kunt onze diensten ook live of op een later tijdstip via het Internet beluisteren of downloaden (link opent in nieuw venster).


Locatie
Bethelkerk
Tulpstraat 2
Goes
Website