Blevins

Rodney en Jolanda Blevins-Karelse werken sinds 1996 als zendelingen bij Jeugd met een Opdracht (JmeO). Ze hebben ruim 15 jaar met JmeO Heidebeek in Heerde gewerkt en zijn vanuit Heidebeek bijna 4 jaar als “veldstaf” uitgezonden geweest naar Bosnië en Herzegovina. Sinds januari 2013 wonen en werken zij, samen met hun dochters Lisa en Sarah, met JmeO in Colorado Springs, Colorado, USA.

Blevins

Jolanda is een persoonlijke "Missionary debriefer” en zij werkt met JmeO Excelling Leaders. Excelling leaders richt zich op het aanmoedigen en toerusten van zendelingen en hun gezinnen. Jolanda is o.a. betrokken met het "Radiant Life Retreat”. Ongeveer 4 keer per jaar werkt zij als debriefer mee aan deze 9 daagse retreats. Ons doel is zendelingen begeleiden in hun debriefing en het aanreiken van handvatten, zodat ze met voldoende veerkracht effectief zijn (en blijven!) in de bediening waartoe God hen geroepen heeft. Tijdens een “Radiant Life Retreat" is het o.a. Jolanda’s taak een zendeling “zijn of haar verhaal te laten doen”. In een persoonlijke Debriefing (Engels voor nabespreking) met zendelingen gaat het om het volgende; het bekijken en terughalen van ingrijpende gebeurtenissen op het veld (de impact) en dit wordt aan de hand van een “tijdslijn” (levens pad) door de zendeling zelf verteld.

Het is zo de moeite waard om zendelingen te begeleiden in (levens-)veranderingen met re-entry (terug keer naar paspoort land) en te investeren in zendelingen die “opgeladen” en verfrist terugkeren naar het zendingsveld. Door uw giften kan Jolanda haar werk en visie in zendelingen zorg blijven doen. Bedankt voor jullie betrokkenheid doormiddel van gebed en financiële ondersteuning!

Rodney heeft sinds 2017 een baan gevonden, omdat het Blevins gezin niet kon rondkomen van giften (donaties) alleen. Rodney’s werk is over het algemeen veelal het zelfde gebleven, zoals voorheen bij het Internationaal Communicatie team van JmeO in Colorado Springs. Hij werkt nog steeds als web designer en dit is echt zijn ding : ) Het team werkt vanuit een JmeO visie met als doel: “Business as Missions”, Jezus uitnodigen en betrekken in de zakenwereld.

Dochters Lisa en Sarah zitten allebei op de middelbare school in Colorado Springs.

Aanmelden “Blevins Update” (nieuwsbrief)

Werkgroep Blevins (V.E.G. Goes):

• Albert en Lina Harmsen

• Jan-Kees Karelse

Vragen? Mail gerust: 

Als je ons financieel wilt ondersteunen kan je gift overgemaakt worden op één van de volgende rekeningen (beide zijn belastingaftrekbaar):

 

1. V.E.G. Goes, Rabobank NL56 RABO 0320 5111 03, inzake J. Blevins-Karelse

2. Jeugd met een Opdracht, te Heerde

NL38 RABO 0326 5210 62 o.v.v. 2157 Y360 (account number + projectnaam)

Nieuwgevonden vreugde!

Zendelingen uit Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Azië en Amerika hebben 9 dagen deelgenomen aan ons debriefing en “wellness” programma.

Vaardigheden aanscherpen

Een van de belangrijkste manieren om ons team op "nieuwe groei” en uitbreiding voor te bereiden, is door een tijd van staf training.

Een nieuw 'thuis' voor zendelingen!

Baggage becomes luggage